De Schakel Thuisverpleging

De Schakel

Thuisverpleging

Continuiteit is gewaarborgd!
7/7d - 24/24u

02 452 35 90
Stuur een bericht

De Schakel Thuisverpleging zoekt verpleegkundigen en zorgkundigen om het team te versterken.

Voor de regio Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar een Nederlandstalige verpleegkundige.

Neem contact op met ons !

De Schakel Thuisverpleging

Voor de beste thuiszorg in regio’s zoals Ternat, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Brussel, bent u bij De Schakel Thuisverpleging aan het juiste adres. Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis? Of bent u herstellend en wilt u thuis geholpen worden? Alles is mogelijk bij onze professionele thuisverpleegkundige. Ook voor tijdelijk of chronisch mindervaliden voorzien wij de nodige verzorging. Als u gebruikmaakt van onze thuisverpleging, geniet u van ons breed aanbod aan diensten. Zo helpen wij u onder andere met het aan- en uitdoen van uw steunkousen, alsook het toedienen van al uw inspuitingen. Daarnaast gebruiken wij een multidisciplinaire aanpak tijdens de thuiszorg om uw genezing te bevorderen.

Ons uitgebreide aanbod aan thuiszorg

De Schakel Thuisverpleging is een groepspraktijk van zelfstandige en professionele thuisverpleegkundigen. We helpen u graag verder met de thuiszorg die u nodig heeft. Iedereen in ons team volgt regelmatig bijkomende opleidingen om zich verder te specialiseren en op een nog betere manier voor u te zorgen. Zo zijn er bij onze praktijk verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in:

Ook voor zaken zoals het toedienen en afkoppelen van chemo rekent u op onze professionele thuisverpleegkundigen.

Uw Gezondheid is onze Zorg!

Werkwijze van onze professionele verpleegkundigen

Voor alle verpleegkundige zorgen is een medisch voorschrift nodig, uitgezonderd voor toiletzorg. Wij werken bij onze thuisverpleging daarom met professionele thuisverpleegkundigen. Op die manier kunnen wij u verzekeren van verpleegkundigen met ervaring en een brede kennis.

Regio's

Wij staan voor u klaar in regio’s zoals Ternat, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw en Brussel om u thuisverpleging op maat aan te bieden. Daarnaast komen wij langs in serviceflats of in een medisch huis. U kunt ook bij ons in de praktijk langskomen, als u liever geen verpleging aan huis wenst.

Contact

Bent u hulpbehoevend en heeft u thuiszorgen nodig, contacteer ons en wij komen de dag zelf nog langs in regio’s zoals Ternat en Dilbeek om u te verzorgen. U kunt onze professionele thuisverpleegkundigen in regio Dilbeek immers 24/7 bereiken voor al uw vragen over thuisverpleging.

Ontdek hier al onze diensten

Of u nu thuiszorg zoekt in Dilbeek, Ternat, Sint-Pieters-Leeuw of een van onze vele andere regio’s, bij ons vindt u de zorgen en verpleegkundigen die u nodig heeft. Ontdek dus zeker al onze diensten op onze handige website en hopelijk vindt u zo snel de hulp die u zoekt.

Werkwijze

Voor alle verpleegkundige zorgen is een medisch voorschrift nodig, uitgezonderd voor toiletzorg.

Lees meer

Regio's

Wij verzorgen u graag in de volgende regio's, al dan niet bij u thuis, bij ons op de praktijk, in service flats of in een medisch huis.

Lees meer

Contact

Bent u hulpbehoevend en hebt u zorgen nodig, contacteer ons en wij komen de dag zelf nog langs om u te verzorgen.

Lees meer